Маркетинг и дизайн

оптимизация за търсачки маркетинг за търсещи машини
SEO
 • Анализ – Анализ на пазарната ниша (сфера на дейност). Потребителско поведение, конкуренция. Техническите средства (сайт, система). Поставяне на конкретни цели.
 • Планиране на използваните средства за подобряване на позиционирането в търсачките.
 • Създаване на съдържание, което да е оптимизирано за конкретни ключови думи и изрази, които са избрани след направеното проучване и планиране.
изграждане на корпоративна идентичност и маркетинг стратегия

Цялостна корпоративна визия

Изграждането на цялостна корпоративна визия е процес, който може да се отнася към всеки един елемент на една компания или за отделен продукт/услуга. В микса на корпоративната визия може да са включени елементи като

 • Лого
 • Цялостен дизайн на рекламни материали
 • Опаковки
 • Адаптиране на рекламни материали за предпечат и оформяне на материали за онлайн рекламни дейности
 • Дизайн и предпечатна подготовка на рекламни материали за брандиране на офис, автомобили и други елементи
копирайтинг за маркетинг инструменти
Копирайтинг

Един от най-важните инструменти за добрите маркетингови активности е копирайтингът. Тук ние можем да сме Ви полезни със създаването на текстове за статии, постове в социални мрежи и рекламни послания. Списване на комуникацинни послания, които да бъдат използвани в скриптове при комуникация с потенциални или настоящи Ваши клиенти. Също така копирайтингът е един от важните инструменти за добрата оптимизация за търсачки.

маркетинг и реклама за социални мрежи
SMM

Социалните мрежи се превърнаха в основен канал на комуникация между потребителите. Те са ежедневен спътник в ежедневието на хората и това ги прави изключително добър комуникационан канал за бизнеса. Посредством генерирането на добри рекламни послания и кампании, Вие може да скъсите значително дистанцията и директно да привлечете потребителите към Вашия бизнес.
Посредством внимателно планирани дейности, Вие може да изградите широка аудитория от потребители, с които да извършвате директна търговска комуникация, както и да сформирате търговски послания на база събрани данни за потребителското поведение. Посредством техническата интеграция с използвата от Вас търговска платформа ще имате възможност за прецизирате търговските послания към Вашите потенциални клиенти.
Социалните мрежи могат да бъдат използвани както за краткосрочни, така и за дългосрочни маркетингови и рекламни активности.

дизайн и предпечат на материали

Дизайн и предпечат

Дизайнът на индивидуални рекламни материали, както за онлайн така и за офлайн представяне е един изключително важен процес, тъй като този дизайн трябва да бъде съобразен и с изискванията за предпечатна подготовка за нужния формат. При създаването на рекламни кампании, които обхващат онлайн и офлайн канали за разпространение е важно рекламно информационните елементи да бъдат проектирани и изпълнени така, че да са в синхрон.

Управление на съдържанието

Ние можем да Ви помогнем с поддръжката на Вашият фирмен уеб сайт , чрез управление на съдържанието. а именно.
 1. Актуализация на съдържанието на сайта – добавяне на актуални оферти и новини, премахване на стара информация.
 2. Създаване на нови страници, промо страници и Landing pages
 3. Подновяване и надграждане на функционалността на сайта
 4. Оптимизиране на сайта и поддържане на отлични позиции в Google
 5. Създаване на съдържание за Вашето онлайн присъствие.
 6. Създаване на съдържание за специфични рекламни и маркетингови активности и други.
От особена важност е съдържанието, което се публикува във Вашият уебсайт или страниците в социалните мрежи е да бъде интересно и полезно за потребителите. За да сте сигурно. че ще бъдете представени пълноценно пред клиентите Ви, ние можем да Ви помогнем в създаването на съдържание и рекламни материали, чрез;
 • Проучване на потребителските потребности и пазарни условия.
 • Създаване на идеен проект на типа съдържание.
 • Избор на комуникационни канали с потребителите.
 • Реализация на рекламните активности
 • Отчитане на резултатите след приключването на кампанията.
Всеки успешен проект започва с ИДЕЯТА. А всяка ИДЕЯ се превръща в успешен проект с добър екип. В наше лице ще откриете такъв! За да е пълноценна комуникацията с Вашите клиенти, както привличането на нови е изключително Важно представянето на интересно и полезно съдържание във Вашият сайт или в страницата Ви в социални мрежи. Всеки би си помислил, че е лесно, но за да привлечете вниманието на потребителите, съдържанието трябва да отговаря на няколко основни критерия.
 • Да грабва вниманието на потребителите –
 • Да е интересно
 • Полезно
 • Да насочва потребителите към продуктите или услугите, които предлагате и да се превърнете в предпочитан избор пред конкурентите Ви.
културни институции

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре