Уеб дизайн

изработка на корпоративен сайт
Корпоративен сайт

При разработката на корпоративен (фирмен) уеб сайт се цели максимално обективно и пълно представяне на Вашата компания. Детайлно описание на предлаганите от Вас продукти и услуги и възможностите ви за работа. Информация за дейностите, които извършвате и сте извършили както и история на дейността Ви като: реализирани обекти, референции и развитието на Вашата компания във времето. В зависимост от сферата на дейност на компанията Ви, съдържанието може да бъде обогатено с информация относно специфични термини и данни , които е необходимо да знаят Вашите потенциални клиенти при евентуален търговски разговор.

изграждане на уеб сайт
Уеб базирани услуги
Изграждането на цялостна корпоративна визия е процес, който може да се отнася от всеки един елемент на една компания или за отделен продукт услуга. В микса на корпоративната визия може да са включени елементи като;
  • Лого
  • Цялостен дизайн на рекламни материали
  • Опаковки
  • Адаптиране на рекламни материали за предпечат и оформяне на материали за онлайн рекламни дейности.
  • Дизайн и предпечатна подготовка на рекламни материали за брандиране на офис, автомобили и други елементи.
създаване на онлайн магазин
Онлайн магазин

През последните години онлайн търговията се превърна в един от най-бързо развиващите се канали за продажби в света. Като силно налагащ се канал за продажби, онлайн търговията е силно конкурентна среда, което изисква внимателно планиране и изпълнение на Вашия онлайн магазин, както и онлайн каналите, чрез които ще достигнете до Вашите потенциални клиенти.
При създаването на онлайн магазин, независимо в каква продуктова сфера оперирате е важно всеки един елемент да бъде оформен с цел най-добро преживявяне на потребителя, както и успешното реализиране на покупка.

уеб дизайн

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре